maanantai 22. huhtikuuta 2013

Buzzador kampanja Hälsans Kök - Falafel

Buzzadorina pääsin kokeilemaan taas jotain uutta. Hälsans Kök:n kasvisruokia.
Buzzadorina pääsee kokeilemaan erilaisia tuotteita. Ideana on testata ja kertoa tuotteista edelleen ystävilleen. Buzzadorin kotisivuilla on lisää tietoa ja kysymällä kerron sitä minäkin :) Itse olen ollut mukana mm. hammastahna-, pitsa- ja Lego-kampanjoissa.

Hälsans Kök-kampanjassa testailen heidän kasvisruokiaan ja valitsin kasvispyörykät, soija-palat, falafelit, soijanakit ja soija chorizot.
Meidän perheessä syödään monenlaista ruokaa. Ekaluokkalainenkin on onneksi tottunut moniin makuihin. Harvoin syömme kuitenkaan täysin orgaanista ruokaa. Yleensä lautaselta löytyy myös jotain lihaa tai kalaa. Tänään maistelimme Hälsans Kök:n falafelia. Nämä "pullat" ovat 100% kasvisperäisiä ja valmistettu kikherneistä. Valmistajan sivuilta löytyy myös kivoja reseptejä ja heidän reseptistään "kasvispihvi ja pestomarinoidut pavut grillatulla maalaisleivällä" sain idean tämän päivän ruokaan. Jokainen sai itse koota grillatun leivän päälle oman annoksensa. Tarjolla oli falafelejä, guagamolea, pestomarinoituja papuja, tomaatteja, basillikaa, suolakurkkua ja sipulia. Pavut kaikessa muodossa ovat olleet minulle vieraita. Täytyy sanoa, että nämä pestomarinoidut ovat todella hyviä. Koko perhe tykkäsi ja söimme kolmestaan koko paketillisen falafeleja kerralla. Nam!

 Pestomarinoidut pavut

(resepti Hälsans Kök)

1 purkki valkoisia papuja
2 rkl pestoa
2 dl ranskankermaa
1 paloiteltu valkosipulinkynsi
0,5 dl tuoreita yrttejä, esim. paloiteltua basilikaa, persiljaa ja rakuuna
1 sitruunan kuori
suolaa, mustapippuria

Huuhdo purkkipavutpavut kylmällä vedellä. Sekoita pavut peston, ranskankerma, valkosipulin,yrittien ja raastetun sitruunan kuoren kanssa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.


Guocamole

2 pientä avocadoa
1/2 sipuli
1 valkosipulin kynsi
1 pieni tomaatti
1/2 sitruunan mehu
suolaa, mustapippuria ja tuoreita yrttejä

Itse laitoin kaikki tehosekoittimeen ja yrtteinä oli basillika ja salvia.






1 kommentti:

  1. Mä sain kans kutsun tähän kampanjaan mut en sit ilmottautunu kun ajattelin ettei ehkä maistuis, mut oishan noita voinu kokeilla :) Mä liityin uudestaan buzzadoriksi(vanha tili on johki hävinny kun en saanu koskaan mitään kutsuja) ja nyt oon jo päässy testaan hammastahnaa ja maxim-urheilutuotteita!

    VastaaPoista